top of page
  • Administrator

Velspilt Game Jam med Stormen ungdomsklubb

Ung kultur møtes (UKM) ble arrangert på Smøla 9. februar 2024. I løpet av noen timer utviklet ungdommer og en profesjonell spillutvikler et lite dataspill.


Stormen ungdomsklub koser seg med å lage spill på Game Jam
Ungdommer på Smøla + spillutvikler i Stockholm skapte minispill

Eren Gjægtvik leder Gamechanging. Han gledet seg over ungdommens engasjement:

- Det var utrolig artig å følge prosessen med å bygge et minispill på noen små timer, med 4 ungdommer på Smøla, spillutvikler i Stockholm, tekniker i nord og meg selv i Kristiansund. Alt spilte perfekt! Det var glød og engasjement over hele linja, sier Gjægtvik

Ronja Elise Moe Betten er ungdomsarbeider i Smøla kommune. Hun holdt tråden på den lokale UKM-dagen, med aktiviteter som teater til - ja - spillutvikling!

- Tilbakemeldingene jeg fikk var at de syntes det var gøy og lærerikt, og kjekt å sitte sammen på den måten. Og greit for de som ikke kan møte opp fysisk! Guttene nevnte også at de kom til å melde seg på data-kurs igjen ved en senere anledning, forteller Ronja.

Gamechanging skal bli en ressurs for norske fritidsklubber - som gjør at det i lokalsamfunn kan gis flere fritidstilbud og at tilgjengeligheten til fritidstilbudene styrkes.

- Gamechanging er et sosialt initiativ der målet er å styrke innsatsen mot barn og unge, med nye verktøy og tilbud. Vi skal jobbe tett sammen med fritidsklubbene, som vi tror får en nøkkelrolle i det samfunnsoppdraget som inkludering av barn og unge er, sier Eren Gjægtvik.


Lyst til å teste Gamechanging - eller har en god idé til hva vi kan gjøre for å skape flere gode tilbud for barn og unge - ta gjerne kontakt med Eren Gjægtvik, daglig leder i Gamechanging. Han treffes på mobil 98084001 eller mail: post@gamechanging.no
151 visninger

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page