top of page
  • Administrator

150+ gamere får kurs i spilldesignÅrlig samler ARP LAN-et på Vestnes flere hundre ungdommer til gaming og sosial mingling. Nå skal Gamechanging spille på lag med ARP og skape mer innhold. . 

.   

At så mange ungdommer får samle seg rundt en felles interesse, beriker unges fritid og samfunnet som helhet. 

  • Det er utrolig bra det som ARP gjør. Med masse frivillig innsats samles unge og har det gøy. Det er medisin for kropp og sjel. Gamechanging vil bidra i slike unge initiativ og tilby alle deltakerne på Lan-et et gratis kurs i spilldesign og programmering, ledet av profesjonelle spillutviklere. På denne måten kan spillinteressen forplante seg til at unge får smaken på ny kompetanse, sier Eren Gjægtvik, leder i Gamechanging.Martinus T. Slemmen står i bresjen for ARP og gleder seg til samarbeidet med Gamechanging.

  • Vi har mange ideer for hvordan dette kan utvikle seg fremover. Tidlig i 2024 vil vi arrangere forspill og etterspill i Gamechanging sitt nettsamfunn. Her samler vi deltakerne til streams, fagseminar om spillutvikling og gaming, Samarbeidet med Gamechanging vil styrke helheten i våre arrangement og gi deltakere et enda bedre tilbud. ARP vil også la flere spillentusiaster få tilgang til ARP ved å gi bort billetter i konkurranser og turneringer i samspill med Gamechanging, sier Martinus. ARP (Lan Vestnes) arrangeres 16-18 februar 2023. 
Gamechanging er et fellesskap som er fundamentert på gamernes erfaringer, kunnskap og arbeidsmåter. Gamechanging er en nasjonal - digital plattform - for vennskap, ung medvirkning, læring og tilknytning. Tlbudet er gratis for unge - med enkel og trygg  aksess. www.gamechanging.no

26 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page